Létfontosságú infrastruktúrák / webinar előadás 2020. július 16.

Ki és mi minősül létfontosságúnak, illetve stratégiainak?
Az energia- és közműszektort érintő, eltérő szempontrendszerű, párhuzamosan létező szabályozásokról ad elő dr. Zalai Péter LL.M. ügyvéd kollégánk a PwC webinar előadásán.
Időpont: 2020. július 16-án 10:00 óra.
A COVID-19 (koronavírus) járvány az energia- és közműszektort is komoly kihívások elé állította. Az ellátásbiztonság fenntartása érdekében az érintett társaságok számos intézkedést hoztak, ugyanakkor az intézkedések köre társaságonként jelentős mértékben eltért, mivel nem állt rendelkezésre általános iránymutatást nyújtó protokoll vagy legjobb gyakorlat.

A helyzet összetettségét növelte, hogy a veszélyhelyzeti jogalkotás során egyes energia- és közműszolgáltatókat létfontosságú, illetve stratégiai vállalatként azonosítottak, a korábbi, hasonló minősítések során alkalmazott szempontrendszertől eltérő elvek szerint.
Ahhoz, hogy a járvány esetleges felerősödésére könnyebb legyen felkészülni, az „első hullám” levonulása után érdemes áttekinteni az egyes társaságok, iparágak tapasztalatait.
Ennek érdekében készítettünk egy kérdőívet, ami azt hivatott feltérképezni, hogy az eddigiekben milyen hatással volt a COVID-19 járvány a társaságukra, illetve milyen intézkedéseket tettek a zavartalan ellátás biztosítása érdekében. A beérkezett több mint 50 válasz alapján a PwC Magyarország egy összesített elemzést készített, amelynek eredményeit 2020. július 16-án egy ingyenes online esemény keretében szeretnénk Önnel is megosztani.

Webinarunk időpontja: 2020. július 16., csütörtök 10:00-11:00
Előadás helyszíne: online közvetítés, bejelentkezés a naptárbejegyzésben küldött link útján
Részvételi díj: ingyenes, a részvétel azonban előzetes regisztrációhoz kötött

Témáink és előadóink:
Ellátásbiztonság világjárvány idején – hogyan kezelte a hazai energia- és közműszektor a koronavírus hatásait?
Egy 4 szektorra (villamos energia, távhő, földgáz, víziközmű) kiterjedő, átfogó felmérés legfontosabb eredményei
Lengyel András | vezető menedzser, PwC Magyarország

Ki és mi minősül létfontosságúnak?
Eltérő szempontrendszerű, párhuzamosan létező szabályozások és azok következményei
dr. Zalai Péter | ügyvéd, irodai tag, Réti, Várszegi és Társai PwC Legal Ügyvédi Iroda

Megosztás