Vezető ügyvédeink három évtizede vannak jelen az üzleti és jogi életben, és sikerrel szolgálják az ügyfelek széles körét, amelybe magyar vállalkozások, nemzetközi cégcsoportok, vagyonos magánszemélyek, önkormányzatok és állami szervek egyaránt tartoznak.

Szaktudásunkra alapozva és ügyfeleinkkel együttműködve innovatív megoldásokat dolgozunk ki, jogterületek és iparágak határaitól függetlenül. Munkánk középpontjában az iparági sajátosságok megértése, a gyakorlatias szemlélet és a csapatmunka áll, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink személyre szabott és gyors választ kapjanak kérdéseikre.

A hálózaton belüli szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára nemzetközi szinten összehangolt tanácsadást nyújtsunk, valamint hozzáférjünk a PwC számviteli, adózási, humán-erőforrás és más üzletviteli tanácsadási kapacitásaihoz.

Wolters Kluwer Jogászdíj 2016

Az év munkajogi csapata díjat a Réti, Antall és Társai PwC Legal vehette át. Az EU Posting Map révén ügyfeleink információt kaphatnak arról, hogy az uniós irányelvekben meghatározott bejelentési és foglalkoztatási kötelezettségüket az egyes tagországokban milen módon kell teljesíteniük.

További információk

Wolters Kluwer Jogászdíj 2016 - fotó: Érczi László